Profiel

Coen Jongerencommunicatie staat voor je klaar als je problemen hebt met het bereiken van jeugd. Coen is in het leven geroepen, omdat veel bedrijven het lastig vinden om succesvol te communiceren met kinderen en jongeren. Jongerenconcepten ontwikkelen vanuit imago, merkbeleving en met het idee dat je ook jong bent geweest? Daar trapten we eerst ook in, maar vergeet het maar. Hoe Coen de jeugd bereikt? Het is geen hogere wiskunde, maar gewoon een kwestie van vragen.

Coen is er inmiddels wel achter dat de kracht van jeugdcommunicatie niet zit in het zelf bedenken ervan. Coen gaat niet vanuit eigen perspectief met communicatievraagstukken aan de slag, maar komt samen met zijn jeugdpanels tot een oplossing. Het resultaat? Marketing- en communicatieoplossingen die jongeren wél accepteren. Coen mag het zeggen!

Wat kan Coen voor jou betekenen?
Coen biedt doeltreffende marketing- en communicatieoplossingen gericht op jeugd, onderverdeeld in drie hoofddiensten:

Strategie
& jeugdpanels
Hierbij onderzoeken we het probleem, brengen we alle uitgangspunten in kaart en ontwikkelen we de juiste strategie. We bekijken kritisch op welke momenten we de doelgroep het beste kunnen bereiken. Denk hierbij aan workshops, positionering, jeugdpanelonderzoek, advies, marketing- & communicatieplannen.

Concept
Het concept laat in tekst en beeld zien wat de oplossing voor het communicatieprobleem is. Het concept haakt in op de belevingswereld van jongeren. Het vormt de basis voor communicatielijnen, campagnes, websites en meer. Het is een haakje waar je al je communicatie aan kunt ophangen.

Creatie

Hoe wordt de vertaalslag van inhoud naar creatief werk gemaakt?  Dit is het grafisch vormgeven van concepten en middelen die daaruit voortvloeien. Bijvoorbeeld een online platform of een voorlichtingscampagne om voor een bepaalde opleiding te kiezen. De communicatie krijgt hierbij de uitstraling die past bij de uitgangspunten en de behoefte van de doelgroep.

Er is meer!
Onze diensten op het gebied van marketing en communicatie vragen vaak ook om ondersteunende activiteiten. Denk daarbij aan tekstschrijven, illustreren, DTP-werkzaamheden, fotografie, evenementen, drukwerk, media-inkoop en meer. Het is maar net wat Coen nodig heeft om succesvol te zijn.