Trimbos-uitgelicht

Trimbos instituut – Happydrink the battle

Het Trimbos-Instituut heeft zich ten doel gesteld een alcoholvrij alternatief te bieden voor jongeren onder de 18 jaar die uitgaan. Het probleem is echter dat veel alcoholvrije campagnes vaak nogal belerend zijn. ….

Overzicht-logo-beeldenstorm

CSV Pop-Up Markt

Practice what you preach. Hoe kunnen we leerlingen betekenis laten creëren door ze de link te laten leggen tussen denken en doen? Door ze zelf hun eigen pop-up store te laten runnen!….

GameBattle-Uitgelicht

Promotie Veenendaal – Info Support Game Battle

Veenendaal staat bekend als ICT-stad. Hoe zorgen we ervoor dat ook de jongeren uit de omgeving enthousiast worden gemaakt voor een opleiding en carrière in de ICT?….

uitgelichte-afbeelding

Unie van Waterschappen

De Unie van Waterschappen wil graag de kracht van jongeren laten zien. Ze willen jongeren mee laten werken. Maar hoe ziet dit er in werkelijkheid uit? In hoeverre dragen deze jongeren daadwerkelijk een steentje bij?….

waterbomchallengeklein

Waterschap Vallei en Veluwe

Waterschap Vallei en Veluwe wil graag inzetten op jongerenwerving. Om jongeren aan hun organisatie te binden hebben ze 2 bijbanen voor een jaar in de aanbieding, maar het werven van geschikte kandidaten blijkt lastig. Hoe bereik je de juiste doelgroep?….

Overzicht-logo-novad

TeamAlert

Stichting TeamAlert zet zich in om de bewustwording rond verkeersveiligheid bij jongeren te vergroten. Hoe kunnen ze jongeren op festivals bereiken om met hen in gesprek te gaan over drank- en drugsvrij rijden?….

overzicht-hardenberg

Gemeente Hardenberg

De vraag waar de gemeente een antwoord op wil: Hoe zorgen we ervoor dat binnen onze gemeente vooral onder jongeren meer bewustwording wordt gecreëerd omtrent het gebruik van alcohol, roken en drugs?….

joopvanzanten-slider

Poppodium Veenendaal

Poppodium Veenendaal. Hoe zorgen we ervoor dat er na de culturele kaalslag en de veranderingen in het uitgaansleven dat er in Veenendaal weer een ‘plek’ voor jongeren tussen de 12 en 18 jaar wordt gecreëerd?….

Bouwbazen-overzicht

BouwBazen

Bouwend Nederland Amersfoort e.o. is de ondernemersorganisatie voor de bouw- en infrasector in de regio Amersfoort en omstreken. ….